Cursets - escolaedelweiss
13579
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-13579,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-17163
 

Cursets

ESCOLA BASE

12 nivells de esquí i 4 de snowboard

SENSE INCERTESES, GRUPS REDUITS, DE 10:00 A 13:00

COMPRA EL TEU PACK DE CURSETS I GASTA’LS ELS DIES QUE PREFEREIXIS

El nostres cursets a la carta es realitzaran TOTS ELS CAPS DE SETMANA I FESTIUS ESCOLARS DE LA TEMPORADA, des de les deu fins a la una. Disposem de diferents grups, adaptats al nivell i necessitats tècniques específiques de cada nen/a, on podran avençar progressivament tant en modalitat d’esquí com d’snowboard. Per tal de garantir la bona atenció del professor a l’alumne, el nostre ràtio és de vuit nens/es per grup. A més a més, EL PRIMER DIA D’ASSISTÈNCIA ES REALITZARÀ UNA PROVA DE NIVELL, de 9 a 10h, per tal que l’alumne comenci al nivell més adequat.

Pots comprar un sol dia o un pack, que podràs gaudir quan prefereixis. Els preus variaran depenent de la quantitat de dies contractats: a més dies, inferior és el preu.
Podràs inscriure’t presencialment o trucant a l’escola. Un cop feta la inscripció pots començar a crear el teu calendari des de l’apartat de Booking de la pàgina web. Les llistes per acudir als cursets quedaran tancades a inscripcions el dia anterior a les quatre de la tarda, qui no hagi confirmat no podrà assistir-hi. Tots els alumnes i professors hauran d’estar preparats a les 9:45h al punt de reunió, per tal de passar llista i començar la classe a les deu en punt, aprofitant al màxim el temps de l’entrenament. (En cas de voler anul·lar l’assistència del dia següent més tard de les 16h, agrairíem trucar o enviar un correu electrònic a l’escola; en cas contrari, es consumiria automàticament del teu bonus de dies)

Nivells D’ESQUÍ

BLANC – Iniciació al esquí

GROC – Descens cunya

TARONJA – Girs Cunya

MARRÓ – Girs cunya (primers telecadires)

VERD – Cunya perfeccionament

BLAU – Viratge fonamental

ROSA – Iniciació al Paral·lel

VERMELL – Paral·lel derrapat 

LILA – Paral·lel conduit

Nivells D’SNOWBOARD

SB5– Iniciació de 0 subjecte a disponibilitat (mínim 3 pax)
SB4– Tècnica Base (Cinta) subjecte a disponibilitat (mínim 3 pax)
SB3– Viratge Base (Primers telecadires)
SB2– Tecnificació

CURSET TECNIFICACIÓ PER ADULTS.

També disposem de cursets de tecnificació per adults, durant uns dies concrets de la temporada. Són ideals per refrescar la tècnica, augmentar la teva confiança, i poder posar-ho en pràctica els teus dies d’esquí amb la família.

2 GRUPS DE TECNIFICACIÓ I RECICLATGE

-PARAL·LEL ELEMENTAL
-PARAL·LEL PERFECCIONAT

DIES:
DESEMBRE 9,16
GENER 13,20,27
MARÇ 3,10,17,24,31

PREUS:
1 DIA 35€
PACK 5 DIES: 150€
PACK 10 DIES: 250€